Nya Parken Örnsköldsvik

Gym Parken

Öppettider är måndag till söndag 06:00-23:00!

Träna i vårt gym. Tack vare system med passerkort erbjuds generösa öppettider - träning när det passar dig! För mer information och för att teckna medlemskap, se kontaktinformation till ansvarig nedan.

Ansvarig: David Alfaro.
Tel. 0735365571
Mail: davidalfaros@icloud.com

Gym Parken

Gym Parken

Gymregler

Ha alltid träningskläder på dig vid träning i gymmet. För träning i gymmet krävs strumpor eller skor. Barfotaträning är ej tillåtet. Skor som används skall vara skor som bara används inomhus. Använd alltid rena träningskläder och deodorant för allas trivsel.

Använd en handduk och torka av maskiner, bänkar och mattor efter användning. Plocka i ordning utrustning och vikter efter användande.

Barn som medtages till gymmet får inte röra sig fritt i gymmet. Du har ansvar för barnets/ens säkerhet i gymmets lokaler.

Blippen är personlig vilket innebär att du inte får släppa in någon i gymmet, det betyder också att endast betalande medlemmar får vistas i gymmet. Om du bryter mot den regeln då kommer en straffavgift på 1000 kr krävas av dig samt en avstägning. Om någonting skulle hända i lokalerna kan du som släppt in någon obehörig ställas till ansvar för detta.

Utrustning och redskap ska hanteras varsamt för att undvika skadegörelse och obehagligt högt ljud i lokalen.

Du ska alltid se till att ytterdörren är stängd och låst när du lämnar Gym Parken lokaler.

Om du inte följer dessa regler förbehåller sig Gym Parken rätten att stänga av dig för perioden eller – i allvarliga fall – att säga upp medlemskapet. Du är trots detta skyldig att betala för kvarvarande avtalat årsabonnemang eller uppsägningstid.